Pintada amb mel i taronja

 

 

 

Ingredients

 

 

  • 2 pintades 
  • 1 copa de vi ranci
  • suc de dues taronges
  • 1 branca de canyella
  • 2 cullerada de mel
  • oli, sal i pebre

Per a la guarnició:

  •  1 mango
  • 30 g de mantega
  • 2 culleradetes de sucre
     

 

 

Com fer-ho

  • Xapam les pintades per la meitat, les salpebram, hi posam oli i les coem al forn, dins una palangana que hi aguanti, un poc més de 1/2 hora, a temperatura mitja.

  • Quan comenci a ser blana, hi afegirem el vi ranci, el suc de taronja. la branca de canyella i la mel;

  • Procurarem que tot això quedi damunt les pintades, girades cap amunt.

  • Ho deixam coure uns 20 m. més, fins que siguin cuites.

Per a la guarnició:

  • Tallam el  mango a làmines i el saltejam dins una pella on hi haurem fos la mantega i el sucre.

 

Ja ho podem servir: El mango a un costat i la pintada ben coberta de salsa per damunt.